Opis stanowiska:
- przygotowywanie i serwowanie napojów zimnych i gorących oraz cocktaili zgodnie ze standardami obowiązującymi w hotelu
- bezpośrednia obsługa Gości przy wydawaniu dań z restauracji
- promowanie najwyższej jakości obsługi, dbanie o zadowolenie gości
- obsługa gości w hotelowym Lobby Barze zgodnie z zachowaniem przyjętych standardów
- wsparcie podczas obsługi wydarzeń gastronomicznych w hotelu
Oczekiwania:
- minimalne roczne doświadczenie na podobnym stanowisku
- znajomość podstaw miksologii i przygotowywania drinków i koktajli
- znajomość podstaw przygotowywania kawy na bazie espresso
- dobra organizacja pracy - doświadczenie i profesjonalizm
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
- otwarte usposobienie i miła aparycja
Oferujemy:
- wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia, posiadanych kompetencji i przepracowanych godzin
- możliwość rozwoju personalnego
- atmosferę pracy skoncentrowaną na bieżącej realizacji wyznaczonych zadań
- miły przyjazny i pomocny zespół
- elastyczny grafik
- przeszkolenie stanowiskowe
- możliwość wypłaty wynagrodzenia w systemie tygodniowym
- zatrudnienie w stabilnej firmie z dużym doświadczeniem na rynku hotelarsko – gastronomicznym w standardach hotelu czterogwiazdkowego
- możliwość korzystania z benefitów oferowanych przez Hotel Nadmorski****(pakiet medyczny, karta Multi sport, zniżki na usługi hotelowe)
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie dokumentów aplikacyjnych wraz z klauzulą o przetwarzaniu
danych osobowych na adres: rekrutacja@nadmorski.pl
W tytule wiadomości należy wpisać nr referencyjny 0419/B-K