Oczekiwania:
- Doświadczenie na stanowisku Z-ca Szefa Kuchni lub Kucharz prowadzący w kuchni hotelowej
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, przydzielaniu zadań, szkoleniu i kontroli
- Bezkonfliktowość i tworzenie przyjaznej atmosfery
- Wysoka kultura osobista
- Mile widziane prawo jazdy
Zadania:
- Wykorzystanie wiedzy i umiejętności do tworzenia smacznych i estetycznych potraw
- Prowadzenie zmiany
- Współtworzenie z Szefem Kuchni zintegrowanej oferty gastronomicznej hotelu
- Obsługa gości obiektu podczas różnych wydarzeń gastronomicznych
- Kontrola systemu HACCP i odpowiedzialność za bezpieczeństwo i higienę pracy w zakładzie
- Zamówienia w produktów porozumieniu z działem logistyki oraz kontrola dostaw
- Dbałość o racjonalne wykorzystanie surowca
Oferujemy:
- Stabilne warunki zatrudnienia oraz przyjazną atmosferę, dla osób spoza Trójmiasta możliwość akomodacji
- Pomoc i wsparcie w adaptacji i wdrożeniu do hotelowych systemów (wszystkiego Cię nauczymy :))
- Możliwość stałego rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji
- Dużą dozę samodzielności, możliwość wdrażania nowych pomysłów
- Wynagrodzenie płatne tygodniowo lub miesięcznie
- Bezpłatne posiłki pracownicze i napoje
- Pakiet rekreacyjno - sportowy Multisport oraz abonament medyczny na atrakcyjnych warunkach
- Uniform z bezpłatnym praniem
- Wysokie rabaty na imprezy okolicznościowe organizowane w hotelu dla Ciebie i Twoich bliskich
Zawsze poszukujemy osób, które wykazują inicjatywę i zaangażowanie, chcą się podzielić z nami swoimi umiejętnościami i talentami. Jeśli czujesz, że to ogłoszenie jest skierowane właśnie do Ciebie zaaplikuj do nas i daj się bliżej poznać.
Wyślij CV wraz z klauzulą o przetwarzaniu danych osobowych na adres: rekrutacja@nadmorski.pl
W tytule wiadomości należy wpisać nr referencyjny: 6/2019-ZSK
Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.