Kariera

ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI

Oczekiwania:

  • Doświadczenie na stanowisku Z-ca Szefa Kuchni lub Kucharz prowadzący w kuchni hotelowej
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, przydzielaniu zadań, szkoleniu i kontroli
  • Bezkonfliktowość i tworzenie przyjaznej atmosfery
  • Wysoka kultura osobista
  • Mile widziane prawo jazdy

Zadania:

  • Wykorzystanie wiedzy i umiejętności do tworzenia smacznych i estetycznych potraw
  • Prowadzenie zmiany
  • Współtworzenie z Szefem Kuchni zintegrowanej oferty gastronomicznej hotelu
  • Obsługa gości obiektu podczas różnych wydarzeń gastronomicznych
  • Kontrola systemu HACCP i odpowiedzialność za bezpieczeństwo i higienę pracy w zakładzie
  • Zamówienia w produktów porozumieniu z działem logistyki oraz kontrola dostaw
  • Dbałość o racjonalne wykorzystanie surowca

Oferujemy:

  • Stabilne warunki zatrudnienia oraz przyjazną atmosferę, dla osób spoza Trójmiasta możliwość akomodacji
  • Pomoc i wsparcie w adaptacji i wdrożeniu do hotelowych systemów (wszystkiego Cię nauczymy :))
  • Możliwość stałego rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji
  • Dużą dozę samodzielności, możliwość wdrażania nowych pomysłów
  • Wynagrodzenie płatne tygodniowo lub miesięcznie
  • Bezpłatne posiłki pracownicze i napoje
  • Pakiet rekreacyjno - sportowy Multisport oraz abonament medyczny na atrakcyjnych warunkach
  • Uniform z bezpłatnym praniem
  • Wysokie rabaty na imprezy okolicznościowe organizowane w hotelu dla Ciebie i Twoich bliskich

Zawsze poszukujemy osób, które wykazują inicjatywę i zaangażowanie, chcą się podzielić z nami swoimi umiejętnościami i talentami. Jeśli czujesz, że to ogłoszenie jest skierowane właśnie do Ciebie zaaplikuj do nas i daj się bliżej poznać.
Wyślij CV wraz z klauzulą o przetwarzaniu danych osobowych na adres: rekrutacja@nadmorski.pl
W tytule wiadomości należy wpisać nr referencyjny: 6/2019-ZSK
Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.